top of page
Guide showing a historic picture of a street in Marbella during a walking tour.

ONTDEK DE GESCHIEDENIS 
Rondleidingen in Marbella 

Marbella staat bekend om zijn prachtige stranden, luxe jachthavens en nog veel meer. Maar Marbella biedt meer dan alleen zon en zee. Het is een stad rijk aan cultuur, geschiedenis en gastronomie. Om de essentie van Marbella echt te ervaren, is het verkennen via een rondleiding een must. Begeleide tours bieden een unieke kans om de verborgen schatten van de stad te onthullen, verhalen te horen die alleen de locals kennen en te genieten van een authentieke Andalusische ervaring.

Waarom kiezen voor een rondleiding in Marbella?

Een rondleiding in Marbella kiezen betekent kiezen voor een verrijkte reiservaring. Terwijl zelfstandig verkennen zijn charme heeft, bieden begeleide tours toegang tot plekken die je anders misschien zou missen en verdiepen ze je begrip van de lokale cultuur en geschiedenis. Een lokale gids kan je meenemen op een reis door de tijd, van de Moorse invloeden tot de moderne luxe die nu kenmerkend is voor de stad. Bovendien onthullen rondleidingen unieke aspecten van Marbella, zoals verborgen kunstgalerijen, historische ruïnes en geheime tuinen, die alleen bekend zijn bij de lokale bevolking. Het is deze diepere culturele ervaring die een rondleiding in Marbella zo waardevol maakt. 

Naast een rondleiding in Marbella is een tapas tour ook een geweldige activiteit voor fijnproevers en cultuurliefhebbers. Deze culinaire verkenningstocht leidt je langs de beste tapasbars en -restaurants die Marbella Old Town te bieden heeft, waarbij je niet alleen de kans krijgt om te genieten van authentieke Andalusische tapas, maar ook om de verhalen te horen achter elk gerecht. In het kort een fijne rondleiding die begeleid wordt door echte locals, met heerlijke tapas tussendoor.

Marbella Tapas Tour

Een van de hoogtepunten van een bezoek aan Marbella is ongetwijfeld de tapas tour. Deze culinaire ontdekkingsreis neemt je mee langs enkele van de beste tapasbars en restaurants van de stad, waar je kunt genieten van traditionele Andalusische gerechten en lokale wijnen. 
 

Ontdek de rijke smaken van de stad met onze culinaire tour die ongeveer 3 uur duurt - een ideale manier om een avond vol smaak en plezier te beleven. Met prijzen rond de €75 per persoon, biedt deze tour een uitgebreide ervaring inclusief alle proeverijen. Je wordt meegenomen op een rondleiding langs meerdere locaties, elk zorgvuldig uitgekozen door je lokale gids, waar je kunt genieten van een selectie van verfijnde tapas gepaard met perfect bijpassende wijnen.

Voordelen van de Tapas Tour

Het is een echte authentieke ervaring, proef traditionele tapas, bereid met verse, lokale ingrediënten. Er zijn ook genoeg lokale wijnen, ontdek de rijkdom van Spaanse wijnen die perfect passen bij de geserveerde gerechten. Daarnaast leer je over de geschiedenis en tradities achter elk gerecht, rechtstreeks van de chefs en gidsen. Tot slot deel je deze culinaire reis met andere fijnproevers, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring.


De Marbella Tapas Tour is meer dan een rondleiding in Marbella; het is een culturele duik in de rijke smaken en verhalen die deze prachtige stad te bieden heeft. Mis deze kans niet om Marbella op de meest authentieke manier te ervaren. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over onze Marbella Tapas Tour klik dan hier.

Find more things to do in Marbella


Marbella is a great city with a lot to offer and even more stories to tell. Do you want to learn more about this amazing city? We've got you covered, from great nature spots to amazing shopping centres. Dive into its rich history, vibrant nightlife, and culinary delights that await your discovery.

bottom of page